Instagram Automation

Program per Automatizimin e Rrjeteve Sociale si Instagram, Facebook.

Angela Martini

Website- i me i ri i Modeles se famshme Angela Martini . Design unik dhe origjinal.

Netflix Albania

Faqja e re dedikuar kinomatografise boterore me filmat me te fundit ne kinema. Filma me titra Shqip dhe Anglisht

Primis Consulting Group

Faqja eshte ralizuar per kompanine Primis , Design Origjinal Wordpress Custom.

Mediterranea Engeenering

Website i realizuar per kompanine Mediterranea Engeenering. Nje nga Kompanine me te medha te Arkitektures ne Shqiperi.

Angela Martini v1.1

Faqja e azhornuar e modeles se famshme Angela Martini me New Features

City Beep App Banners & Covers

Banera te dizajnuar per Aplikacionin me te fundit per menaxhimin e eventeve City Beep

Joupana Beach Resort

Kjo faqe esht realizuar per nje resort mjaft luksoz ne Haiti. (Frelancee Website)


Na ndiqni ne rrjetet sociale