Preventiv Cmimesh  Moduli
  Pershkrimi
  Selektimi
  Cmimi

 •   Web Development, zgjedhja e CMS dhe Framework për tu instaluar (Wordpress, Joomla, Bootstrap)
 • Wordpress + Instalim
  WordPress eshte nje platform ndertuese e personalizuar qe fokusohet ne estetike, standardet e internetit dhe perdorshmerise.
  € 50.00      Add to Cart
 • Joomla + Instalim
  Joomla! eshte nje sistem i menaxhimit te permbajtjes falas dhe burim te hapur (CMS) per botimin e permbajtjes se uebit.
  € 50.00      Add to Cart
 • Bootstrap Framework
  Integrim i Bootstrap ne Host
  € 40.00      Add to Cart

 •   Perzgjedhja e paketes se Hosting (Basic, Business, Enterprise)
 • Hosting Paketa (Basic)
  1 Domain .it, .com, .net, .info, .org, .biz, .eu .al PeRFSHIRe , 3 GB hapesire ne disk, 5 GB Trafiku / Muaji, 10 Nendomain, 10 E-mail, 3 Baza e te dhenave MySQL, Backups
  € 30.00      Add to Cart
 • Hosting Paketa (Business)
  1 Domain .it, .com, .net, .info, .org, .biz, .eu .al PeRFSHIRe, 5 GB hapesire ne disk, 20 GB Trafiku / Muaji, 100 nendomain, 300 E-mail, 10 Baza e te dhenave MySQL, Backups
  € 50.00      Add to Cart
 • Hosting Paketa (Enterprise)
  1 Domain .it, .com, .net, .info, .org, .biz, .eu .al PeRFSHIRe, 10 GB hapesire ne disk, 40 GB Trafiku / Muaji, +2 Domain Addon, 200 Nendomenat, 500 E-mail, 20 Baza e te dhenave MySQL, Backups
  € 80.00      Add to Cart

 •   Perzgjedhja e Wordpress Theme
 • Wordpress Free Theme
  Instalimi i Theme te thjeshte ne Wordpress
  € 25.00      Add to Cart
 • Wordpress Premium Theme
  Instalimi i Theme Premium ku cmimi varet ne varesi te kostos se Theme
  € 70.00      Add to Cart
 • Wordpress Theme i Personalizuar
  Instalimi i nje Theme te avancuar si dhe personalizimi ne baze karakteristikave te klienteve
  € 190.00      Add to Cart

 •   Perzgjedhja e numrit te faqeve te internetit
 • Perzgjedhja e numrit te faqeve (5 faqe)
  Shembull: Home, Rreth Nesh, Sherbimet dhe Produktet, Kontaktet.
  € 150.00      Add to Cart
 • Perzgjedhja e numrit te faqeve (10 faqe)
  Mund te shtoni edhe 5 faqe te tjera ne ato baze.
  € 290.00      Add to Cart
 • Perzgjedhja e numrit te faqeve (15 faqe)
  Mund te shtoni edhe 10 faqe te tjera ne ato baze.
  € 500.00      Add to Cart
 • Perzgjedhje manuale e faqeve
  Numri i faqeve varet nga klienti
  € 40.00      Add to Cart

 •   Perzgjedhja e moduleve kryesore per optimizimin e faqes se internetit (Wordpress Plugins)
 • Shto Gjuhe
  Futni nje gjuhe ne website, tregoni numrin e gjuheve ne informacionin shtese duhet te shumezohet x 130
  € 130.00      Add to Cart
 • Kalendari i menaxhimit te eventeve
  Instalimi dhe konfigurimi i moduleve te menaxhimit te ngjarjeve
  € 50.00      Add to Cart
 • Galeria e fotove
  Krijimi dhe konfigurimi i nje galeri fotografish.
  € 75.00      Add to Cart
 • Galeria Video
  Ngarkimi ne server ose permes Youtube & Vimeo
  € 85.00      Add to Cart
 • Krijimi i formulareve
  Krijimi i formulareve te aplikimit ose formave plotesuese per marrjen e informacioneve
  € 80.00      Add to Cart
 • Moduli per paraqitjen e lajmeve te fundit
  Shtimi i nje seksioni te lajmeve qe mund te perditesohet nga klienti.
  € 45.00      Add to Cart
 • Chat
  Modul bisede per tu lidhur ne kohe reale me klientet + menaxhimin e komenteve
  € 45.00      Add to Cart
 • Rrjetet sociale (Integrim ne faqe)
  Inserimin i butonit like, follow per rrjetet sociale si Facebook, Twitter, Instagram, Google , etj.
  € 40.00      Add to Cart
 • Snippet per Rrjetet Sociale
  Pershkrimi i faqes se internetit kur e shperndani neper rrjetet sociale.
  € 30.00      Add to Cart
 • Menu Kerkimi (Search)
  Filtrimi i posteve ne faqe me ane te fjaleve kyce
  € 35.00      Add to Cart
 • Menu Kerkimi e Avancuar (Advanced Search Form)
  Ky lloj kerkimi perdoret me faqet qe kane teper informacion apo produkete duke mundesuar kerkimin me te sakte te mundshem
  € 115.00      Add to Cart
 • Moduli per Shooping Online (WOOcommerce)
  Integrimi i modulit kryesor tek faqet te cilat paraqiten produkte ne shitje
  € 225.00      Add to Cart
 • Instalimi i modulit per realizimin e pagesave online
  Ky modul sherben per integrimin e menyrave te pageses ne nje faqe interneti e-commerce si paypal apo karte Visa/Mastercard.
  € 125.00      Add to Cart
 • Instagram, Facebook dhe Youtube Plugins
  Modul i cili realizon paraqitjen e posteve te fundit te rrjeteve sociale si dhe lidhjen direkte ndermjet faqes se internetit dhe rrjeteve sociale.
  € 80.00      Add to Cart
 • Modul rezervimi online (Online Booking)
  Modul rezervimi per dhoma hoteli, bileta avioni, taksi te gjitha te implementuara ne faqe interneti
  € 400.00      Add to Cart
 • Sistemi i Njoftimit dhe Buletini (Newsletter)
  Forme e caktuar e cila lejon perdoruesit te vendosin emailin e tyre dhe ne menyre automatike te marrin njoftime per axhornimet me te fundit te faqes, si dhe paraqitjen e te gjithe emaileve ne nje database te administratorit.
  € 185.00      Add to Cart
 • Sinkronizim Api
  Sinkronizim i Api te produkteve nga nje faqe interneti me statistikat e vizitoreve te larta tek nje faqe interneti e vogel qe sapo eshte publikuar (online shopping, online booking)
  € 180.00      Add to Cart
 • Integrimi i Direct Call dhe Whatsapp
  Integrimi i formave te kontaktit mobile si whatsapp dhe direct call
  € 55.00      Add to Cart

 •   Dizejnimi i identitetit te ri te kompanise suaj
 • Krijimi i logos kompanise (.png logo .gif logo .svg logo)
  Krijimi i nje logoje origjinale per kompanine tuaj
  € 90.00      Add to Cart
 • Krijimi i Brand Book
  Krijimi i nje libri brand per origjinalitetin e kompanise suaj si dhe reklamimin e saj.
  € 110.00      Add to Cart
 • Broshura dhe Karta Biznesi
  Broshura profesionale per biznesin tuaj te shoqeruara me karte biznesi
  € 100.00      Add to Cart
 • Krijimi i reklamave dhe Implementimi (Banerave) me popup dhe statike
  Implementimi i reklamave sipas kerkesave te klientit , ne momentin qe hapet faqja automatikisht shfaqet reklama ose reklama statike te pa levizshme
  € 40.00      Add to Cart
 • Krijimi i reklamave (Banerave) dhe Implementimi i tyre .gif
  Implementimi i reklamave te levizshme ne pozicione te caktuara te faqes se webit.
  € 45.00      Add to Cart
 • Krijimi i sliderave profesional
  Slider profesional per faqen tuaj (permbajtje foto dhe video ne backround)
  € 75.00      Add to Cart

 •   Marketingu dixhital dhe ai social (Digital Marketing & Social Marketing)
 • Integrimi GoogleMaps + Virtual Tours 360 grade, Regjistrimi ne Biznesin e Google
  Integrimi GoogleMaps + Virtual Tours 360 grade, Regjistrimi ne Biznesin e Google , Konfirmimi i Adreses se biznesit tuaj.
  € 50.00      Add to Cart
 • Konfigurimi fillestar i SEO (Search Engine Optimization)
  Seo e thjeshte, mundesia per paraqitjen ne faqen e pare ne google 40% per periudhe kohore 6 muaj
  € 65.00      Add to Cart
 • Konfigurimi premium i SEO (Search Engine Optimization) 6 fjale kyce
  Seo e avancuar, mundesia per paraqitjen ne faqen e pare ne google 80% per periudhe kohore 3 muaj
  € 170.00      Add to Cart
 • Konfigurimi i Google Adwords (12 fjale kyce)
  Seo e avancuar, mundesia per paraqitjen ne faqen e pare ne google 100% ne formen e reklamave te google si dhe drejtimin e vizitoreve drejt faqes se internetit te klientit
  € 400.00      Add to Cart
 • Clean Url pa ".html .php .asp"
  Linku i kuptueshem dhe me i favorshem per faqen tuaj
  € 50.00      Add to Cart
 • Faqe Profesionale ne Facebook
  Faqe Profesionale ne Facebook, duke perfshire TAB CONTACTS, TAB COUPON, TAB DESCRIPTION si dhe rritje organike te ndjekesve.
  € 485.00      Add to Cart
 • Faqe Profesionale ne Instagram
  Faqe Profesionale ne Instagram duke mundesuar rritjen organike deri ne 25k ne 3 muajt e pare.
  € 425.00      Add to Cart
 • Email Phishing, Email Marketing
  Krijimi i database me kontakte te ngjashme me biznesin e caktuar te klientit
  € 325.00      Add to Cart
 • Krijimi i faqes se Google Plus, Google Maps, Google My Business
  Krijimi i faqes se Google Plus, Google Maps, Google My Business
  € 100.00      Add to Cart

 •   Mirmbajtja dhe siguria e faqeve mujore dhe vjetore
 • Mirembajtje Mujore
  Mirmbajtja e faqes se internetit persa i perket sigurise, optimizimit te materialeve si dhe raportimi mujor mbi statistikat dhe performancen e faqes se klientit
  € 50.00      Add to Cart
 • Mirembajtje Mujore (6 muaj)
  Mirmbajtja e faqes se internetit persa i perket sigurise, optimizimit te materialeve , hapja dhe krijimi i emailive te tjera plus, blerja e domaineve, Mbrojtja nga viruset, SSL per cdo faqe si dhe raportimi mujor mbi statistikat dhe performancen e faqes se klientit
  € 280.00      Add to Cart
 • Mirembajtje Vjetore
  Mirmbajtja e faqes se internetit persa i perket sigurise, optimizimit te materialeve , hapja dhe krijimi i emailive te tjera plus , blerja e domaineve, Mbrojtja nga viruset, Krijimi i subdomain + , SSL per cdo faqe si dhe raportimi mujor mbi statistikat dhe performancen e faqes se klientit (Paketa e plote e Mirembajtjes) . Nese Faqja permban Database Menaxhimi i saj
  € 550.00      Add to Cart

 •   Automatizimi i Faqeve dhe rrjeteve sociale per ndjekes organik (Followers). Gjuha e Programimit Ruby On Rails
 • Automatizim Instagrami
  Krijimi i Automatizimit per rritjen e followers ne instagram
  € 400.00      Add to Cart

 •   Faqe Interneti Bazike dhe Te personalizuara, Oferta, Identitet i ri dhe dizajn unik . (Cmimet) Web Development, Wordpress, Joomla, Bootstrap, Framework.
 • Faqe Interneti Bazike
  Faqe e thjeshte per biznesin tuaj , Kjo pakete permban: Hostim Bazik, Instalim Cms, Theme Te thjeshte ose premium, 5 faqe, 1 gjuhe, galeri fotosh, Slider kryesor, Menu kerkimi, Krijimi i logos, Integrimi i rrjeteve sociale.
  € 600.00      Add to Cart
 • Faqe Interneti e Avancuar (Business)
  Faqe Interneti e Avancuar, Kjo Pakete permban: Hosting Paketa Business , Instalim CMS, Instalim Premium Theme, 10 faqe, 2 gjuhe, Galeri foto, Galeri Video, Professional Slider, Menu Kerkimi, Kalendare menaxhim eventesh, Konfigurim Fillestar SEO, Integrim i Rrjeteve Sociale
  € 900.00      Add to Cart
 • E-commerce Bazike
  Faqe Interneti E- Commerce Shoping online per biznese te vogla.
  € 900.00      Add to Cart
 • E-commerce e Avancuar
  Faqe Interneti E- Commerce Shopimg online per biznese te medha me nje larmi produktesh.
  € 1600.00      Add to Cart
 • Faqe Interneti Booking Online
  Faqe e cila rezervon dhoma hoteli, bileta avioni, taksi me nje databaze te gjere dhe dizajn unik.
  € 1850.00      Add to Cart
 • Faqe Interneti User Interface (Permbajtje Database te gjere)
  Faqe e cila u mundeson userave te jashtem te ken profil te caktuar me privilegje. Faqe e cila ka nje databaze te gjere, ku userat mund te shkembejne mesazhe te postojne apo te perditesojne njoftimet e tyre.
  € 1800.00      Add to Cart
 • Sisteme te personalizuara (PHP)
  Sisteme te caktuara komplekse ku userat kane te drejta te rezervuara mbi bazen e funskionit te tyre. (Me shume Info Kontakt)
  € 2100.00      Add to Cart
 • Faqe Interneti Tv / Lajme
  Faqe Interneti me larmi te gjere postimesh te lajmeve, reklamave dhe spoteve Tv. Faqe e cila perbehet nga Redaktues te cilet kane profilin e tyre per postimin e lajmeve, kronikave nen emrin e tyre.
  € 1100.00      Add to Cart
 • Faqe Interneti Institucion Vendor
  Faqe Interneti Profesionale Per njesi Vendore Bashki , Komuna
  € 1150.00      Add to Cart
 • Faqe Interneti Prona te Patundshme (Real Estate) Eksperience 4 vjecare
  Faqe e Avancuar Real Estate, Me profile Agjentesh, Prona Premium, Video Prezantim, Foto 360 grade, Slider profesional dhe shume opsione te favorshme per nje Faqe Profesionale (Me shume Info Kontakt)
  € 1680.00      Add to Cart

  Totali €


Firma


_____________________________Copyright © Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Astrit Shuli