Primis Consulting Group

Website: www.primis.al
Pershkrimi i projektit:
Faqja eshte ralizuar per kompanine Primis , Design Origjinal Wordpress Custom. Ky Website eshte nje nderthurje interesante Consulting, Law Firm dhe RealEstate . Eshte nje faqe e optimizuar mire si per perdoruesit ashtu dhe per ekipin e menaxhimit. Kjo faqe permban Informacion persa i perket sherbimeve ligjore te kompanise, pronat me te fundit ne treg si dhe konsulence falas. Per perdoruesit egziston nje sistem regjistrimi, ku ato mund te vendosin te regjstrohen si perdorues te thjeshte si agjente apo si agjenci ReaEstate. Cdo perdorues mund te postoje deri ne 3 prona falas ku keto prona perpara se te postohen duhet te marin konfirmimin e administratorit. Primis Consulting Group eshte nje Website me design mjaft komod per te gjithe perdoruesit ..
Kategoria:
Vecorite Kryesore:
Responsive, Sistem User Interface, E Optimizuar